Neptron Timing

Vi har över 20 års erfarenhet och levererar mer än 250 tävlingar per år, från endast ett fåtal deltagare till evenemang med över 50 000 deltagare både i Sverige och utomlands. Vi jobbar med många olika idrotter som ställer krav på professionella tidtagare som jobbar med helheten från anmälan, tidtagning till resultat på nätet.


Vår affärsidé

Neptrons affärsidé är att vara den bästa totalleverantören av tjänster och produkter för tävlingar och events, speciellt inom tidtagning i Sverige. Detta uppnår företaget genom en mycket hög servicenivå, modern beprövad teknik samt ett genomgående säkerhets- och tillförlitlighetstänkande.

Vision och ledord

Målet är att underlätta för kunderna och ge bästa tänkbara upplevelse för deltagarna.

Vi vill vara en naturlig partner till framgångsrika arrangörer i olika sporter.

Våra kärnvärden

Service, kvalité, ansvar

Lediga jobb

Tidtagare

Är du student, heltidsarbetande, pensionär eller bara rastlös?

Vi på Neptron söker DIG som tidtagare!

Neptron/Sportident är ett företag som etablerades 1997 och som arbetar med olika chip-system och bl.a. tjänster för tidtagning, anmälan online, nummerlappstillverkning. Vi verkar både i Sverige och utomlands. 2016 utförde vi mer än 250 tävlingar, t.ex. Lidingöloppet, Vätternrundan och omsätter ca 14 miljoner kronor.

Neptron expanderar nu ytterligare och söker extrapersonal till vår tidtagarfunktion. Tidtagaren har en nyckelroll på tävlingarna vilket innebär att du tillsammans med en kollega ansvarar för tidtagningen runt om i landet. Du är med i hela processen från att tidtagningsutrustningen monteras på tävlingsplatsen till att arrangören får sina resultatlistor. Som tidtagare befinner du dig oftast i centrum av målområdet där du ser till att samtliga deltagare får en sluttid. Exempel på tävlingsformer är: löpning, cykellopp och multisport. Arbetet är timbaserat och sker mestadels på helger. Valbart är antalet timmar per månad. En vanlig arbetsdag är ca. 6-8 timmar.

Vi söker dig med ledarskapserfarenhet, tekniskt intresse och god datavana. Vi arbetar med olika tidtagningssystem, både hård- och mjukvara. Utbildning får du naturligtvis av oss!

Detta jobb passar perfekt för dig som vill befinna dig mitt i smeten på olika tävlingar och vara med där det händer!

Kontakta oss om du är intresserad av att vara en del av teamet!