Neptron Timing

Vi har över 20 års erfarenhet och levererar mer än 250 tävlingar per år, från endast ett fåtal deltagare till evenemang med över 50 000 deltagare både i Sverige och utomlands. Vi jobbar med många olika idrotter som ställer krav på professionella tidtagare som jobbar med helheten från anmälan, tidtagning till resultat på nätet.


Vår affärsidé

Neptrons affärsidé är att vara den bästa totalleverantören av tjänster och produkter för tävlingar och events, speciellt inom tidtagning i Sverige. Detta uppnår företaget genom en mycket hög servicenivå, modern beprövad teknik samt ett genomgående säkerhets- och tillförlitlighetstänkande.

Vision och ledord

Målet är att underlätta för kunderna och ge bästa tänkbara upplevelse för deltagarna.

Vi vill vara en naturlig partner till framgångsrika arrangörer i olika sporter.

Våra kärnvärden

Service, kvalité, ansvar

Lediga jobb

Tidtagare

Är du student, heltidsarbetande, pensionär eller bara rastlös?

Vi på Neptron söker DIG som tidtagare!

Neptron/Sportident är ett företag som etablerades 1997 och som arbetar med olika chip-system och bl.a. tjänster för tidtagning, anmälan online, nummerlappstillverkning. Vi verkar både i Sverige och utomlands. 2016 utförde vi mer än 250 tävlingar, t.ex. Lidingöloppet, Vätternrundan och omsätter ca 14 miljoner kronor.

Neptron expanderar nu ytterligare och söker extrapersonal till vår tidtagarfunktion. Tidtagaren har en nyckelroll på tävlingarna vilket innebär att du tillsammans med en kollega ansvarar för tidtagningen runt om i landet. Du är med i hela processen från att tidtagningsutrustningen monteras på tävlingsplatsen till att arrangören får sina resultatlistor. Som tidtagare befinner du dig oftast i centrum av målområdet där du ser till att samtliga deltagare får en sluttid. Exempel på tävlingsformer är: löpning, cykellopp och multisport. Arbetet är timbaserat och sker mestadels på helger. Valbart är antalet timmar per månad. En vanlig arbetsdag är ca. 6-8 timmar.

Vi söker dig med ledarskapserfarenhet, tekniskt intresse och god datavana. Vi arbetar med olika tidtagningssystem, både hård- och mjukvara. Utbildning får du naturligtvis av oss!

Detta jobb passar perfekt för dig som vill befinna dig mitt i smeten på olika tävlingar och vara med där det händer!

Kontakta oss om du är intresserad av att vara en del av teamet!

LEDIG SUPPORTTJÄNST

Neptron AB etablerades 1997 och verkar både i Sverige och utomlands. Vår kärnverksamhet innebär olika chipsystem, nummerlappar och mobila tjänster till sportevent och golfklubbar. År 2017 var vi delaktiga i fler än 230 tävlingar och omsätter cirka 15 miljoner kronor. Exempel på tävlingar i Sverige är Lidingöloppet och Vätternrundan.

De varumärken vi säljer är Golfident, Neptron och Sportident.

Neptron erbjuder nu en supporttjänst i en leveransorganisation där du får vara med att leverera en eller flera delar av slutprodukten till kund. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete. Lojalitet och god samarbetsvilja ses som en självklarhet när det gäller att utvecklas, både som enskild individ och som företag. Du kommer att ha ett ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling. Vi är ett litet och tight gäng på kontoret i Danderyd och därför är det även viktigt att personkemin matchar! 

Om tjänsten

Det vi nu söker är en offensiv person, med egen drivkraft redo för nya utmaningar där den röda tråden är idrott.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär att du är en del av vår leveransorganisation med arbetsuppgifter så som:

  • Kundkontakt
  • Design och tryckning av nummerlappar i InDesign
  • Skicka order till kund
  • Uppdatering av relevant information i vårt affärssystem
  • Uppföljning och fakturering

Din profil

Du har god datorvana (Officepaketet), telefonvana och kan utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Det är viktigt att du har ordningssinne, noggrann, utåtriktad och stresstålig.

Du gillar ett högt tempo, är självgående, resultatorienterad och måste kunna ta ansvar för ditt jobb. 

Krav

  • God kunskap i Officepaketet.
  • B-körkort.

Meriterande:

  • Indesign eller photoshop
  • Deltagit i motionslopp

Övrig information
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Danderyd. Sista ansökningsdag är 2018-08-30 men du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer ske löpande.

Har du frågor om oss eller tjänsten, besök www.neptron.se eller kontakta Emma Johansson på telefon 08-544 950 20 eller mail emma@neptron.se.

 

 

kontakta oss →